4006 Tübitak Bilim Fuarımızın Açılışı Yapıldı.

Bu yıl okulumuzda üçüncüsü düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin özverili çalışması ile açıldı. TÜBİTAK tarafından desteklenen ve yaklaşık 6 aydır çalışmalarını sürdüren öğrencilerimizin birbirinden değerli 25 projesi 25-26 Nisan günleri sergilendi.

26.04.2016 1306

25 Nisan 2016 günü saat 10.00’da açılışı gerçekleşen TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZ’ a katılım oldukça yoğundu. Başta İlçe Kaymakamımız Yüzel GEMİCİ olmak üzere, Garnizon Komutanı J. Yzb. Hüsnü Duran, Belediye Başkanı Halil İbrahim ORAL, Ilgın Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer GEYİK, İlçe Müftüsü Abdurrahim KOCAGÖL, Ilgın SGK Müdürü Kasım ESER, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KILINÇ, Şube Müdürümüz Halim YILDIZ, Askerlik Şube BAşkanı Per. Tğm. Ahmet EVREN,Dr. Vefa Tanır Ilgın Devlet Hasteanesi Baş Tabibi Uz. Dr. Levent YILMAZ, Halk BAnkası Ilgın Şube Müdürü Nafi YILMAZ, Ticaret Odası Başkanı Vehbi ÖZEN, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertuğrul PARLAK,Yerel Basın, Okul Müdürleri, Değerli Velilerimiz, Öğretmenlerimiz ve öğrencilerilerimizin katılımıyla açıldı.