Evler Meslek Liselilerle Güzelleşiyor

Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin sahip oldukları milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini geliştirmeleri amacıyla “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” projesi kapsamında, “Evler Meslek Liselilerle Güzelleşiyor” projesi hayata geçirildi.

14.05.2018 411

Proje kapsamında tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerindeki; fırın, buzdolabı, ütü, bilgisayar, televizyon bakım ve onarımı, lamba, priz, aydınlatma, soğutma ve sıhhi tesisatların yapım ve onarımı, küçük çaplı kaynak işleri, boya, badana, seramik ve fayans işleri, Ahşap dolap tamiratları, evde çalışmayan elektrik ve mekanik cihazların  tamirleri gerçekleştirildi.