Konya Üniversite Tanıtım Gezisi

Konya Üniversite Tanıtım Gezisi

22 Ekim 2015 Perşembe günü 31 öğrenci 3 öğretmen ile birlikte Konya’ya üniversite tanıtım gezisi düzenlenmiştir. 

06.11.2015 861

Gezimiz saat 9.30 da Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ile başlanmıştır. Fakültenin atölyeleri gezilirken fakülte ve bölüm hakkında bilgilendirmeyi bölüm asistanları yapmıştır. Bölümü okurken elde edilen beceriler, bölümü bitirdikten sonra sahip olunan olanaklar ve üniversite okumanın avantajları gibi konularda bilgi verildi. Öğrenciler soru sorma imkânı elde ettiler.

Tekno kentte kimya laboratuarları gezilerek ne tür çalışmalar yapıldığı hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapıldı.

Daha sonra KTO Karatay Üniversitesine geçildi. Burada elektrik- elektronik, bilgisayar, inşaat, mekatronik bölümü laboratuarları gezdirilerek, her bölümde  bölüm asistanları da bölüm ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Gezinin bitiminde öğrenciler Mevlana müzesine götürülerek, ziyaret etmeleri sağlandı.

Konya Üniversite Tanıtım GezisiKonya Üniversite Tanıtım GezisiKonya Üniversite Tanıtım GezisiKonya Üniversite Tanıtım GezisiKonya Üniversite Tanıtım GezisiKonya Üniversite Tanıtım GezisiKonya Üniversite Tanıtım GezisiKonya Üniversite Tanıtım GezisiKonya Üniversite Tanıtım GezisiKonya Üniversite Tanıtım GezisiKonya Üniversite Tanıtım GezisiKonya Üniversite Tanıtım GezisiKonya Üniversite Tanıtım GezisiKonya Üniversite Tanıtım GezisiKonya Üniversite Tanıtım Gezisi