Makine Teknolojisi Alanının Mezun Öğrencilerle Söyleşi Buluşması Yapıldı

Makine Teknolojisi Alanının Mezun Öğrencilerle Söyleşi Buluşması Yapıldı

Makine teknolojisi alan şefi Ramazan Pınar’ın organize ettiği; Esnaf, işçi , işveren ve memur olarak ılgınımızda faaliyet gösteren Torna tesviye (Makine Teknolojisi alanı)  eski mezun öğrencilerimiz ile okulumuz Ilgın Şehit Bayram Harun Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde Makine Teknolojisi alanında halen okuyan öğrencilerin söyleşi buluşması yapıldı.

30.03.2018 382

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Çakmakçı beyin açılış konuşması ile 27 Mart salı günü saat 11:00 okulumuz konferans salonunda yapıldı. 

Öğrencilerimizin geleceğe dair endişelerinin giderilmesi ve eski mezun öğrencilerin hayat tecrübelerini yeni nesillere de aktarılması hususunda çok verimli bir söyleşi oldu.

Makine teknolojisi alan şefi Ramazan Pınar beni kırmayıp bize vakit ayıran eski öğrencilerimin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerle gurur duyuyorum arkadaşlar. ‘’İyi ki varsınız’’ Dedi.

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Çakmakçı bu söyleşiyi organize eden Makine teknolojisi alan şefi Ramazan Pınar’ a Kıymetli vakitlerini bize ayırarak etkinliğimize katılan eski mezun öğrencilerimden Ilgın Emre Makine ve sulama sistemleri sahibi Sayın Ömer Emre beye, Ilgın Hamurtaş Pano İmalat A.Ş. den Sayın Cemil Doğan beye, Ilgın Enka vinç Sayın Naci İpek beye,Ilgın Akplas ustabaşı Sayın Fatih Salih Taştekin beye ve Doğanhisar Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Makine Teknolojisi alanı öğretmeni Sayın Yasin Kaya beye  katılımları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Makine Alanı Mezunlarla SöyleşiMakine Alanı Mezunlarla SöyleşiMakine Alanı Mezunlarla Söyleşi