Makine ve Motorlu Araçlar Tek. Alanları Teknik Gezisi Düzenledi.

Makine ve Motorlu Araçlar Tek. Alanları Teknik Gezisi Düzenledi.

Öğrencilerimizin teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeleri ve ufuklarını genişletmeleri için; Makine teknolojisi alan şefi Ramazan Pınar’ın organize ettiği Teknik gezi; okulumuz Makine Teknolojisi alanı ve  Motor Teknolojisi alanlarındaki  33 öğrencilerinin katılımlarıyla yapıldı.

30.03.2018 440

Öğrencilerimizin teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeleri ve ufuklarını genişletmeleri için; Makine teknolojisi alan şefi Ramazan Pınar’ın organize ettiği Teknik gezi; okulumuz Makine Teknolojisi alanı ve  Motor Teknolojisi alanlarındaki  33 öğrencilerinin katılımlarıyla  Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Çakmakçı ve  Makine teknolojisi alan şefi Ramazan Pınar ile Motor teknolojisi alan şefi Yusuf Saraçoğlu nezaretinde  29 Mart Perşembe  günü günübirlik olarak  yapıldı.   

 

İlimiz sınırları içinde faaliyet gösteren, ileri teknolojiyle üretim yapan işyerlerine yapılan teknik gezi öğrencilerimizin teknolojik yenilikleri takip etmeleri ve yeni tecrübeler edinilmesi hususunda çok verimli bir teknik gezi oldu.  

 

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Çakmakçı bu geziyi organize eden Makine teknolojisi alan şefi Ramazan Pınar’a ve Motor Teknolojisi Alan Şefi Yusuf Saraçoğlu’na ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.  

 

  Makine-Motor Teknik GeziMakine-Motor Teknik GeziMakine-Motor Teknik GeziMakine-Motor Teknik GeziMakine-Motor Teknik Gezi