Okulumuz Erasmus+ KA1 Projesi İçin Çek Cumhuriyetindeydi.

Okulumuz Erasmus+ KA1 Projesi İçin Çek Cumhuriyetindeydi.

“Teknolojik Alandaki Yeniliklerin Mesleki Öğretime Aktarılması” isimli Erasmus+ Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamındaki projemizi gerçekleştirmek için Çek Cumhuriyeti´nin Prag şehrindeydik.

20.08.2015 1444

Okulumuzun (Ilgın Şehit B. Harun Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi il) Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tosya Atabinen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte hazırladığı “Teknolojik Alandaki Yeniliklerin Mesleki Öğretime Aktarılması” isimli Erasmus+ Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamındaki projemizi gerçekleştirmek için iki hafta süresince Çek Cumhuriyetinin Prag şehrinde CAD programları üzerine kurs aldık.

 

Okulumuzdan Müdürümüz Emre DEVECİ, Müdür Yardımcılarımız Mehmet ÇAKMAKÇI, Recep ARSLANTAŞ ve Makine Teknolojileri Alanından Şefimiz İhsan ER ve Ramazan PINAR katılırken, Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Şef Doğan KURŞUN katıldı.

 

 

İki hafta süreyle CAD programı üzerine eğitim alan ekibimize, kurs sonunda tüm Avrupa Birliği ülkelerinden geçerli olan sertifika verilmiştir.


AB Projesi Çek CumhuriyetiAB Projesi Çek CumhuriyetiAB Projesi Çek CumhuriyetiAB Projesi Çek CumhuriyetiAB Projesi Çek CumhuriyetiAB Projesi Çek Cumhuriyeti