Okulumuz Erasmus+ KA1 Projesi İçin İngilteredeydi.

Okulumuz Erasmus+ KA1 Projesi İçin İngilteredeydi.

“Teknolojik Alandaki Yeniliklerin Mesleki Öğretime Aktarılması” isimli Erasmus+ Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamındaki projemizi gerçekleştirmek için İngiltere’nin Plymouth şehrindeydik.

20.08.2015 1898

Okulumuzun (Ilgın Şehit B. Harun Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi il) Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tosya Atabinen Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile birlikte hazırladığı “Teknolojik Alandaki Yeniliklerin Mesleki Öğretime Aktarılması” isimli Erasmus+ Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamındaki projemizi gerçekleştirmek için 03.08.2015 – 15.08.2015 tarihlerinde arasında iki hafta süresince İngiltere’nin Plymouth şehrinde Web Tasarımı üzerine kurs aldık.

 

Okulumuzdan Müdürümüz Emre DEVECİ ve Bilişim Teknolojileri Alan Şefimiz Mehmet ERTEN katılırken, Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin TUNÇER, Şube Müdürleri İhsan ÇOLAK ve Halim YILDIZ katıldı. Diğer ortak okulumuz Tosya Atabinen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden ise Okul Müdür Yardımcısı Ekrem BÜYÜKÇAĞLAYAN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ekrem GÜLCÜOĞLU katıldı.

 

Almond Vocational Link tarafından 10 gün süreyle City Business Park’ta Web Tasarımı üzerine eğitim alan ekibimize, kurs sonunda tüm Avrupa Birliği ülkelerinden geçerli olan sertifika verilmiştir.

 

AB Projesi İngiltere 2015AB Projesi İngiltere 2015AB Projesi İngiltere 2015AB Projesi İngiltere 2015AB Projesi İngiltere 2015