Okulumuz Erasmus+ KA1 Projesi İçin Polonyadaydı.

“Teknolojik Alandaki Yeniliklerin Mesleki Öğretime Aktarılması” isimli Erasmus+ Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamındaki projemizi gerçekleştirmek için Polonya´nın Bytom şehrindeydik.

30.09.2015 1421

Okulumuzun (Ilgın Şehit B. Harun Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tosya Atabinen Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile birlikte hazırladığı “Teknolojik Alandaki Yeniliklerin Mesleki Öğretime Aktarılması” isimli Erasmus+ Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamındaki projemizi gerçekleştirmek için 06.09.2015 – 19.09.2015 tarihlerinde arasında iki hafta süresince Polonya´nın Bytom şehrinde Grafik ve Animasyon üzerine kurs aldık.

Okulumuzdan Müdür Yardımcılarımız Mehmet KAYHÜYÜK ve İsmail AKBULUT, Elektrik- Elektorink Alan Şefimiz Mehmet ATEŞ ve Elektrik-Elektronik Teknolojileri Öğretmenimiz Tuna BÜYÜKGÜROĞLU katılırken, diğer ortak okulumuz Tosya Atabinen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden ise Okul Müdürü Zeynep KOÇ ve Okul Müdür Yardımcısı Emine YAMAN katıldı.

Grafik ve Animasyon üzerine eğitim alan ekibimize, kurs sonunda tüm Avrupa Birliği ülkelerinden geçerli olan sertifika verilmiştir.

AB Projesi Polonya 2015AB Projesi Polonya 2015AB Projesi Polonya 2015AB Projesi Polonya 2015AB Projesi Polonya 2015AB Projesi Polonya 2015AB Projesi Polonya 2015