Okulumuzdan Yeni Bir AB Projesi Daha

Okulumuzun Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tosya Atabinen Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile birlikte hazırlayıp sunduğu “Teknolojik Alandaki Yeniliklerin Mesleki Öğretime Aktarılması” isimli Erasmus+ Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamındaki projemiz Ulusal Ajans tarafından kabul edilmiştir.

12.01.2015 1542

EKNOLOJİK ALANDAKİ YENİLİKLERİN MESLEKİ ÖĞRETİME AKTARILMASI

Bu kapsamda projemiz 2 hafta süreyle İngiltere´nin Plymouth şehrinde, 2 hafta süreyle Çek Cumhuriyeti´nin Prag şehrinde, 2 hafta süreyle Polanya´nın Bytom Plymouth şehrinde 2015 yılı içerinde uygulanacaktır. 31 Öğretmen okulumuzdan 9 Öğretmen ise diğer kurumlardan olmak üzere toplamda 40 öğretmen proje çalışmasına katılacaktır.

Proje Adı (Türkçe)

Teknolojik Alandaki Yeniliklerin Mesleki Öğretime Aktarılması