"Geleceğim Güvende" Projesi Kapsamında Öğrencimize Teknik Eğitim Verildi.

"Geleceğim Güvende" Projesi Kapsamında Öğrencimize Teknik Eğitim Verildi.

Türktraktör firmasının İŞKUR ve MEB ile yaptığı “GELECEĞİM GÜVENDE”  projesi kapsamında Okulumuz Motorlu Araçlar  Teknolojisi 11. Sınıf Öğrencileri  arasından seçilen öğrencimiz Muhammet KAYA,  Ankara Türk Traktör Fabrikasında 16-20 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen 5 günlük Teknik  Eğitim programına katıldı.

24.04.2018 497

Öğrencimiz proje kapsamında ülkemizde  Türk Traktör tarafından üretilen Traktörlerinin Mekanik, Elektrik ve Hidrolik sistemleri üzerine uygulamalı eğitimler aldılar.  Eğitimler sonunda fabrika gezisi ve Anıtkabir gezilerine katılan öğrencimiz, eğitim programı sonunda düzenlenen gala gecesinde Yazar Ahmet Şerif İZGÖREN tarafından verilen “Geleceğim Güvende” konulu konferansa katıldılar. Ayrıca Türk Traktör’ün yetkili servis sorumluları ile buluşarak tanışma ve sohbet etme imkânı buldular.

 

Türk Traktör firması proje sorumlularından alınan bilgiye göre, eğitime katılan öğrencimiz önümüzdeki Eğitim- Öğretim yılında  Beceri eğitimlerini de Türk Traktör’ün  NEW HOLLAND ve CASE markalarına ait yetkili servislerinde  yaptıktan sonra, İŞKUR desteği ile okul bitiminde doğrudan bu servislerde teknisyen olarak istihdam edilecektir. Yine bu  proje kapsamında öğrencimiz farklı illerde düzenlenecek  teknik eğitimlere de katılacaktır. Bu öğrencilere ilerleyen günlerde başarı bursu  ve sürpriz hediyeler de verilecektir.

Projenin çok başarılı bir şekilde devam ettiğini söyleyen yetkililer, gelecek dönemlerde de bu ve benzeri projelerinin devam edeceğini belirterek, her alanda mesleki eğitime destek olacaklarını ifade ettiler.

 

Geleceğim Güvende Türk Traktör EğitimGeleceğim Güvende Türk Traktör EğitimGeleceğim Güvende Türk Traktör EğitimGeleceğim Güvende Türk Traktör EğitimGeleceğim Güvende Türk Traktör EğitimGeleceğim Güvende Türk Traktör Eğitim