"Geleceğin İçin Oku" Projesi Kapsamında Öğrencilerimize Okur Kartları Dağıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında uygulayacağı EBAP (Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi) Geleceğin için oku  kapsamında okulumuzda okuma faaliyetleri gerçekleştirilecek. Her ay belirlenen kriterleri yerine getiren öğrenciler için “okur kart”  verilecek. Okur kart almaya hak kazanan öğrencilerimiz projemize destek veren Ilgın Belediyesinin hizmetlerinden ücretsiz veya belirli bir indirim elde edecekler. Ayrıca projemize destek sağlayan esnaflarımızdan indirim imkanından faydalanacaklar. Proje sonunda en çok kitap okuyan ve olumlu davranış özellikleri gösteren öğrencilerimiz Çanakkale Gezisi ile ödüllendirilecek.

07.03.2018 329

Okur Kart - Şubat 2018Okur Kart - Şubat 2018Okur Kart - Şubat 2018Okur Kart - Şubat 2018Okur Kart - Şubat 2018Okur Kart - Şubat 2018